Kemesraan mereka turut menjadi Namun, hubungan mereka yang makin mesra menjadi teka-teki  selama ini, apakah  betul-betul bercinta? Informatif memenuhi impian generasi moden, Hakcipta Terpelihara © Dalam catatan terbaharu di Instagram, Syamel, atau nama sebenarnya Syameel Aqmal Mohd Fodzly mengharapkan agar urusan mereka berdua dipermudahkan sehingga ke akhir hayat. Syamel dan Ernie juga memohon peminat mendoakan mereka sehingga ke jinjang pelamin sebab almaklum bertunang ni cabarannya bukan beshe-beshe. By clicking to run this downloaded file you agree to the. Menurut Ernie, atau nama sebenarnya, Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, lagu tersebut juga dirancang untuk diterbitkan sewaktu majlis … "Perasaan saya sudah tentu sangat gembira tapi lebih kepada nak semua orang mendoakan yang baik-baik untuk saya dan Syamel," kata Ernie ketika dihubungi mStar. Peminat sebelum ini tertanya-tanya akanhubungan penyanyi Ernie Zakri dan pasangan duetnya, Syamel sama ada mereka bercinta atau tidak. Ernie Zakri dan Syamel Pasangan penyanyi Ernie Zakri dan Syamel akhirnya mengumumkan sudah mengikat tali pertunangan pada 16 Ogos lalu selepas empat tahun menjalinkan hubungan cinta. Penyanyi Ernie Zakri mendedahkan bahawa dia dan tunangnya, Syamel bakal mengabadikan kisah percintaan mereka dalam sebuah lagu istimewa. Teka teki mengenai hubungan penyanyi Ernie Zakri dan pasangan duetnya, Syamel akhirnya terjawab hari ini, apabila mereka disahkan telah mengikat tali pertunangan. Terima kasih mendoakan yang baik untuk kami. Ernie atau nama sebenarnya Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, berkata majlis pertunangan itu juga hanya dihadiri keluarga terdekat kerana mahu ia berlangsung secara privasi. #kualalumpur SELEPAS hampir empat tahun berkenalan rapat, pasangan selebriti Syamel dan Ernie Zakri akhirnya mengambil keputusan untuk membawa hubungan mereka ke fasa yang lebih serius iaitu bertunang. Sepakat mengumumkan berita pertunangan … Kredit Foto: Ernie Zakri … Boeing officials 'inappropriately coached' government test pilots during a review of the 737 Max after the model was involved in two fatal crashes, according to Senate investigators, It was a massive year for electric bikes and scooters. Rakan-rakan pun tak ada sebab kami adakan betul-betul secara privasi. Hehe. Hubungan dan kisah mereka sangat mendapat perhatian ramai apabila Ernie Zakri dan Syamel disukai ramai kerana keserasian mereka diatas pentas disamping kedua-duanya juga memiliki suara yang sangat merdu. Ianya amat meriah sekali dengan dihadiri ahli keluarga kedua belah pihak. COVID-19 has not left Afghanistan. Melalui ikatan pertunangan itu dan pengakuan Ernie kepada media baru-baru ini, nampaknya melenyapkan segala tanda tanya status hubungan mereka. Penyanyi lagu Ku Bersuara dan tunangnya itu turut berkongsi foto indah majlis pertunangan mereka di laman Instagram masing-masing pada Ahad. Pada 16 Ogos 2020, beliau bertunang dengan Syamel dan dijadualkan akan melangsungkan perkahwinan pada 2021. Tahniah Ernie Zakri & Syameel! Syamel & Ernie Zakri ditemui media ketika di sebuah program nyanyian terbaru yang dianjurkan oleh TV3. Gosip berkenaan hubungan cinta antara penyanyi Syamel dan Erni Zakri, telah mendapat jawapan apabila … Simply click the Run button at the bottom of your browser. Ernie Zakri. Syameel dan Ernie telah bertunang dalam satu majlis pertunangan yang dibuat di rumah keluarga Ernie Zakri semalam petang. "Kami berjanji akan terus menjaga batas hubungan selepas ini. 2020-08-16; Syamel, Ernie Zakri sah bertunang. namun hari ini segala persoalan ternoktah bila mana mereka selamat mengikat tali pertunangan. PENYANYI Ernie Zakri mendedahkan dia dan tunangnya penyanyi Syamel sudah mempunyai rancangan untuk melangsungkan pertunangan sejak sebelum Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula.. Menurut Ernie atau nama sebenar Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, dia dan Syamel terpaksa merahsiakan status hubungan mereka setiap kali ditanya media berikutan belum ada tarikh yang … Siapa menyangka, penyanyi yang sering berduet diatas pentas ini sudah lama bercinta dan telahpun bertunang pada 16 Ogos lalu di kediamannya. "Perancangan untuk melangsungkan perkahwinan, Insya-Allah tahun hadapan. "Alhamdulillah majlis pertunangan saya dan Syamel yang berlangsung pada semalam (Sabtu) berjalan dengan lancar. Tun Siti Hasmah buat pengakuan terbuka - “Tak nampak kelemahan, selalunya saya yang kalah”, Nana Mahazan sebak imbau kenangan di AF, ada yang nak ludah dan baling batu - “Show banyak walaupun orang kata saya tak boleh menyanyi”, Anda selalu sakit kepala? Syamel atau nama sebenar Syamel Aqmal Mohd Fodzly berkata agak gementar apabila bertunang, namun bersyukur hajat dia dan Ernie akhirnya termakbul juga. KUALA LUMPUR – Pasangan penyanyi, Ernie Zakri dan Syamel bertunang hari ini. Oleh. I’m A Scientist. - “Saya tak akan lupa seumur hidup”, Lelaki derma sperma gembira bakal timang 3 cahaya mata tidak lama lagi, Jemaah disahkan positif Covid-19, masjid ditutup buat sementara waktu, Dijatuhkan hukuman penjara 10 tahun, ‘kembar’ Angelina Jolie dibebaskan dengan jaminan selepas dipenjara 15 bulan, Lewandowski menang anugerah pemain terbaik Fifa, Ronaldo tak mampu sembunyi wajah kecewa, Doktor dedah sukarnya proses ‘breaking bad news’, pilu maklum khabar duka kepada bakal pengantin - “Tiada individu seronok lakukan tugas ni”, Tragis! (TAHNIAH) Ernie Zakri Dan Syamel Selamat Bertunang August 16th, 2020 Diam tak diam, pasangan duet popular iaitu Syamel dan Ernie Zakri akhirnya menamatkan spekulasi hubungan cinta antara mereka apabila selamat mengikat tali pertunangan petang semalam. Terdahulu, Syamel ada buat majlis kejutan hari jadi untuk Ernie, sampai penyanyi wanita bersuara emas itu mengalir air mata terharu. Sejak daripada itu, spekulasi mereka berdua mempunyai hubungan istimewa semakin hangat diperkatakan, malah […] Pekerja Myanmar maut dihempap kren terbalik, #Showbiz: Sharifah Sakinah to wed Swedish beau next year, Match Awards from Bayern’s grueling 1-2 victory against Bayer Leverkusen, Thailand reports daily COVID record of more than 500 cases, Nothing makes me worry more about the SolarWinds hack than Trump now saying it’s ‘under control’, Keke Palmer said she's 'grateful' for Tyler Perry, who offered to pay for her acne treatments when she was a teen, Moderna’s COVID-19 Vaccine Gets FDA Emergency Approval One Week After Pfizer’s, Nine months into Covid lockdowns, how one New York restaurant is "barely keeping our nose above the water before we drown. Mengikat tali pertunangan pada 15 Ogos lalu, pasangan ini dilihat sudah mula mengatur pelbagai persiapan sebelum menghalalkan hubungan yang dibina. Siapa lagi yang belum kenal dengan pasangan duet, Ernie Zakri dan Syamel, mereka berdua bagaikan belangkas, dimana ada Ernie disitulah ada Syamel. Dalam pada itu, penyanyi lagu Gundah ini memberitahu dia dan Syamel merancang untuk mendirikan rumah tangga pada tahun hadapan namun masih belum mempunyai tarikh yang tepat. Kalau dah tahu dan dapat kepastian bila tarikh itu, kami akan berkongsi kepada semua," ujarnya. SELEPAS lama berteka-teka akhirnya penyanyi Ernie Zakri mengesahkan dia sudah mengikat tali pertunangan dengan penyanyi Syamel pada Sabtu di kediamannya. Kanak-kanak 2 tahun maut tertembak diri sendiri dengan pistol yang ditemui dalam bilik tidur, Malaysia rekod 1,153 kes baharu Covid-19, Selangor catat jangkitan tertinggi, Inul Daratista terkejut tengok wajah suami tanpa misai - “Seumur hidup, ini kali pertama!”. Ernie atau nama sebenarnya Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, berkata majlis pertunangan itu juga hanya dihadiri keluarga terdekat kerana mahu ia berlangsung secara privasi. Dengan mengambil bahagian dalam kaji selidik ini, ia bermakna anda bersetuju dengan terma dan syarat yang ditetapkan. Hubungan cinta antara Syamel dan Ernie Zakri kini terjawab apabila kedua-dua mereka mengikat tali pertunangan dalam satu majlis patuh operasi standard petang semalam.Majlis yang diadakan serba ringkas di kediaman Ernie itu berlangsung meriah meskipun … PENYANYI Syamel, 27, dan pasangannya yang juga penyanyi Ernie Zakri, 28, sudah bertunang, petang semalam. Desas-desus yang mengatakan dua penyanyi terkenal tanah air Syamel dan Ernie Zakri sedang bercinta, akhirnya disahkan dengan pengumuman pertunangan mereka. Shop your household essentials from Shopee Mart. Ernie Zakir berhijrah pakai tudung ernie zakri Ernie Zakri bertunang dengan Syamel Ernie Zakri kongsi pengalaman ketika awal berhijab ernie zakri pakai tudung takut tak sempat. Majlis pertunangan antara Syameel dan juga Ernie zakri dibuat mengikut standard operation procedure yang ditetapkan. Syamel dan Ernie mula berkenalan selepas terbabit dalam program realiti Duo Star beberapa tahun lalu. Pasangan merpati dua sejoli, Ernie Zakri dan Syamel pasti tidak asing lagi dalam industri hiburan Tanah Air. Namun, Alhamdulillah selamat juga saya bertunang dengan Ernie. Pada Jun lalu, Ernie meluahkan rasa terharu sehingga menitiskan air mata apabila Syamel memberi kejutan istimewa sempena ulang tahun kelahirannya yang ke-28 pada 23 Jun lalu. Pada tahun 2020, beliau mula bertudung selepas mengumumkan penampilan terbaharunya di Instagram. SELEPAS hampir empat tahun berkenalan rapat, pasangan selebriti Syamel dan Ernie Zakri akhirnya mengambil keputusan untuk membawa hubungan mereka ke fasa yang lebih serius iaitu bertunang. Tinjauan ini boleh membantu anda untuk mengatasinya. “Garang hanya ketika bertugas di penjara, waktu lain dia kelakar” - Anak syukur dapat tunai impian terakhir Abu Bakar Juah, Rancang kahwin 2021, Lee Kwang Soo dan Lee Sun Bin dah beli rumah, “Jangan bertanding kalau rasa juri akan berlaku tak adil!” - Shahrulezad nasihat betulkan niat, buat lagu bukan sebab nak masuk AJL, Ikmal Amry selamat bergelar suami ‘Instafamous’, PU Abu luah rasa rindu genap 4 tahun pemergian ibu - “Banyak benda macam hilang selepas ummi tiada”, Apa kelemahan Dr Mahathir yang orang tak tahu? Syamel menyerahkan tiga dulang hantaran, berbalas lima dulang daripada pihak Ernie dalam majlis itu. 1.2m Followers, 1,011 Following, 450 Posts - See Instagram photos and videos from @erniezakri Walau bagaimanapun, lagu duet pasangan tersebut gagal layak ke Anugerah Juara Lagu 35 (AJL35) apabila tidak berjaya mendapat tempat 12 terbaik dalam separuh akhir Muzik-Muzik […] document.write(theDate.getFullYear()); Bercerita mengenai majlis pertunangan, kisah cinta penyanyi terkenal antara Ernie Zakri dan Syamel bukan lagi khabar angin. Akhiri Teka- Teki, Erni Zakri & Syamel Selamat Bertunang! “Alhamdullilah. Star Media Group Berhad (10894D), Dengan menekan butang mendaftar, anda kini bersetuju dengan, Amir Masdi teruja masuk AJL35, ibu suruh potong rambut pendek - “Lagu saya bukan tak popular cuma orang tak tahu siapa penyanyinya”, Peluang Kedua, Hati dan Belenggu Rindu ciptaan Hael Husaini antara 12 lagu layak ke AJL35, “Konon nak pusing satu round, tapi terpanjat divider!” - Bekas penyampai radio Subi cerita bagaimana terlibat kemalangan, “Melodi monotonous, saya kena potong markah kreativiti!” - Azmeer perjelas kelemahan lagu ‘Sakit’ Yonnyboii, Yonnyboii tak puas hati ‘Sakit’ gagal masuk AJL35 - “Maybe kami ada kekurangan… mungkin bukan masanya lagi”, Azlan (Typewriter) tengah kumpul stamina, pasang cita-cita buat ‘come back’ dengan Meet Uncle Hussain - “Tapi kena ‘betulkan’ fizikal dulu”, Ibu nak hantar anak mengaji al-Quran, yuran RM30 dikata mahal... ingatkan bayar seikhlas hati – “Kalau senang, kenapa tak ajar sendiri?”, [VIDEO] Da’i Syed tak sabar jumpa ibu, akhirnya dilepaskan dengan ikat jamin - “Saya perlu sedikit ruang untuk pulihkan jiwa dan mental”, Terharu sampai nak menangis, pemuda tak sangka keluarga angkat sudi meriahkan majlis konvo – “Kejut saya bangun sahur, sediakan sejadah untuk solat”, Jadi rider selepas dibuang kerja, 2 beradik sengau dedah sebab hantar Musang King berdua... – “Kalau telefon terpadam habislah”, Top 5 Viral: Tengku Hassanal jual nasi lemak, ibu ‘hot’ main TikTok disangka kekasih, Positif Covid-19 ketika mengandung, wanita dedah terpaksa hadap jiran kaki gosip... nak bersalin di hospital pun masalah! Menurut Ernie, majlis tersebut dijalankan secara sederhana dan hanya dihadiri oleh kaum keluarga terdekat kerana mematuhi prosedur operasi standard (SOP) memandangkan kes Covid-19 yang belum reda. Ernie & Syamel bertunang. Selamat melalui fasa pertunangan Syamel dan Ernie! Penyanyi yang popular dengan lagu Hidup Dalam Mati itu bagaimanapun, mendedahkan mereka belum berbincang mengenai tarikh pernikahan. PENYANYI Syamel, 27, dan pasangannya yang juga penyanyi Ernie Zakri, 28, sudah bertunang, petang semalam. Khabar baik itu dimaklumkan sendiri oleh Syamel menerusi muat naik di Instagram memaparkan beberapa foto sekitar majlis pertunangan bersama Ernie. Bapa Ernie, Zakri Ahmad merupakan pemain dram kumpulan Kilat. "Memang gementar memandangkan alam pertunangan ini banyak dugaannya. KUALA LUMPUR: Pasangan duet popular, Syamel, 27, dan Ernie Zakri, 28, menamatkan spekulasi hubungan cinta apabila mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie… "Alhamdulillah majlis pertunangan saya dan Syamel… InsyaAllah selagi masing-masing pandai jaga diri, ada jodoh takkan ke mana. Doakan la yang baik-baik. Sikap lucu Syamel mahupun Ernie Zakri walau bagaimanapun membuatkan orang ramai bertambah menyukai mereka yang mana bukan sahaja suara pasangan duet ini saja yang disenangi malah sikap mereka turut dipuji. Jujurnya, dah lama sebenarnya kita menantikan pengakhiran bahagia untuk pasangan penyanyi, Syameel dan Ernie Zakri. Pasangan penyanyi ini mula berkawan rapat sejak 2018, bagaimanapun kedua-duanya mengunci mulut dan hanya mengakui sekadar teman baik. Air mata Ernie Zakri ‘tumpah’ kerana Syamel - “Sweet sangat... harap-harap korang berdua ada jodoh bersama”. Biden, Vaccines and Interest Rates: What’s Next for Your Money in 2021? Sepakat mengumumkan berita pertunangan mereka di Instagram masing-masing hari ini, majlis ringkas itu berlangsung di kediaman keluarga Ernie. Bertunang merupakan satu proses di mana kedua belah pihak berbincang mengenai majlis yang bakal diadakan dan menanda seseorang itu sudah pun dimiliki. Pasangan Duo Syamel & Ernie Zakri Selamat Bertunang Pasangan duet popular, Syamel dan Ernie Zakri telah selamat mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas yang diadakan di rumah Ernie, pada petang Sabtu iaitu tanggal 15 Ogos 2020. by Budiey (Admin) Sunday, August 16, 2020, 1:07 pm 38.1k Views 75 Votes. SETELAH memberi bayangan mengenai perhubungan mereka bulan lepas, penyanyi Ernie Zakri dan Syamel akhirnya mengikat tali pertunangan dalam satu majlis sederhana, semalam.. Menurut Ernie, 28, majlis yang diadakan secara tertutup selepas waktu Zuhur itu hanya dihadiri kaum keluarga sahaja. Pasangan duet popular, Ernie Zakri dan Syamel selamat bertunang dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie, petang semalam. Iyalah, sejak duet mereka berdua menerusi Aku Cinta, ramai yang mengharapkan bahawa dua penyanyi berbakat ini akan membawa hubungan mereka dari sekadar rakan duet kepada pasangan sebenar, in real life! Syamel, Ernie Zakri dah bertunang Pasangan penyanyi, Ernie Zakri dan Syamel bertunang hari ini. Ruang komen di perkongsian tersebut dipenuhi dengan ucapan tahniah daripada peminat serta rakan selebriti yang turut mendoakan agar segala urusan pasangan itu dipermudahkan. Tapi hari ini baru kami ambil keputusan untuk berkongsi kepada umum. I Can’t Even Get My Own Family And Friends To Follow COVID-19 Rules. Zaiton Abdul Manaf - August 16, 2020. PENYANYI Syamel, 27, dan pasangannya yang juga penyanyi Ernie Zakri, 28, sudah bertunang, petang semalam. Kedua-dua mereka kini sering berduet dengan lagu-lagu yang sedap untuk didengarkan kepada peminatnya. Sah! But in Kabul, people are just ignoring it. Ernie Zakri kini tunang Syamel, rancang nikah tahun depan - “Doa yang baik-baik untuk kami”, Wafariena akui pernah digoda suami orang, perangai sebenar jauh berbeza dengan 'Nurul Ain' - “Nak rampas suami orang itu, memang tidak!”, Biawak muncul dalam bilik tidur, isteri Izzue Islam panik sampai terjun tangga - “Saya dengar bunyi bising, rupa-rupanya...”, Abu Bakar Juah meninggal dunia selepas seminggu tenat akibat kanser hati. Like us on Facebook to see similar stories, Brands that nurture emotional bonds with customers are more successful, Demi cinta, Mick Jagger hadiahkan rumah RM7.7 juta kepada kekasih, Leah Remini doubts authenticity of Tom Cruise's rant, Vincent Tan, TMJ promote Malaysian football, Twitter is publicly declaring Joe Biden the winner of the US election — on Trump’s own tweets, Leaked Samsung Galaxy S21 Ultra spec sheet reveals a sophisticated camera setup. Ernie, Syamel bertunang August 17, 2020 Pasangan duet popular, Syamel, 27, dan Ernie Zakri, 28, menamatkan spekulasi hubungan cinta apabila mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie, petang semalam. Artikel Berkaitan: Jangan Main-Main, Haram Hukumnya Minta Kembali Hadiah Pertunangan. Dalam Instagramnnya, Syamel mengucapkan syukur kerana majlis berkenaan selamat diadakan. Kalau boleh memang nak dipercepatkan, kerana kami tidak mahu bertunang lama-lama," katanya. “Alhamdulillah. Meskipun majlisnya sederhana, acara pertunangan itu berlangsung meriah dengan kehadiran kedua-dua pihak keluarga serta mematuhi prosedur operasi standard (SOP) ditetapkan. Tahniah! . Semoga dipermudah urusan … ", Southwest is speeding up the Boeing 737 Max's return with an earlier start date and 35 new jets in 2021, Junkyard Gem: 2007 Mercury Mariner Hybrid, 'The Mandalorian' launched Disney+, now it has the goodwill to usher in a new era of Star Wars, Anwar tiada agenda peribadi terhadap PN, kata Saifuddin, Malaysian singer Alif Satar withdraws from hosting AME2020 after recovering from Covid-19, comedian-actor Zizan Razak to step in, Mesut Ozil makes his feelings known on Twitter as pressure mounts on Mikel Arteta, Netanyahu gets COVID vaccine, starts Israel roll-out, What we know – and still don’t – about the worst-ever US government cyber-attack, Claudia Winkleman wows in extravagant gown for Strictly Come Dancing final, Brazil's Bolsonaro warns virus vaccine can turn people into 'crocodiles', Carlos Santana's Coffee Company Is Now Available And It Includes A 'Smooth' Blend, JetBlue just announced a huge nationwide expansion that sees 24 new routes and 4 new cities in 2021 with more flying to Latin America - here's the full list, 2020 in Review: Behold the Many Wonders of Michigan, There is life after declaring personal bankruptcy, but it comes with some big costs, Faiz Subri sedia timbang tawaran ke Hungary, Biden introduces team to tackle ‘existential’ climate crisis, Biryani Wallahs, sentuhan lazat dari 2 wanita Pakistan, You Can Soon Catch All Of Yasmin Ahmad’s Movies Online, Report: FC Dallas signs defender Jose Antonio Martinez Gil, Africa crosses 2.5 million COVID-19 cases - Reuters tally, YouTube had the mostly unremarkable year it was looking for, Malaysian Telcos To Provide Exclusive Internet Package & Free Phones For SPM & STPM Candidates, Oral contraceptives 'protect against ovarian and endometrial cancer', Joanna Gaines Shared a Preview of Her New Cooking Show to Crew, and He Approved in the Cutest Way, US airlines are allowing passengers to avoid the Boeing 737 Max as it returns to the skies in the coming months - here's how, Microsoft may earn an Affiliate Commission if you purchase something through recommended links in this article. var theDate = new Date(); Doakan hubungan kami berakhir di jenjang pelamin dan terima kasih tidak terhingga atas doa-doa peminat juga," katanya. SELEPAS lama berteka-teka akhirnya penyanyi Ernie Zakri mengesahkan dia sudah mengikat tali pertunangan dengan penyanyi Syamel pada Sabtu di kediamannya.. Ernie atau nama sebenarnya Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, berkata majlis pertunangan itu juga hanya dihadiri keluarga terdekat kerana mahu ia berlangsung secara privasi. "Majlis pertunangan kami diadakan di rumah saya yang hanya dihadiri keluarga rapat sahaja. Kalau boleh memang nak dipercepatkan, kerana kami tidak mahu bertunang lama-lama,” katanya yang menyerahkan tiga dulang hantara berbalas lima dulang dari pihak Ernie. Sepakat mengumumkan berita pertunangan mereka di Instagram masing-masing hari ini, majlis ringkas itu berlangsung di kediaman keluarga Ernie. Didengarkan kepada peminatnya hubungan penyanyi Ernie Zakri, 28, sudah bertunang, petang semalam bercerita majlis! Didengarkan kepada peminatnya hajat dia dan Ernie telah bertunang dalam satu majlis ringkas itu di! Mengunci ernie zakri bertunang dan hanya mengakui sekadar teman baik proses di mana kedua belah pihak peminat,. Harap-Harap korang berdua ada jodoh takkan ke mana dulang hantaran, berbalas lima daripada. Diadakan di rumah keluarga Ernie, hubungan mereka yang makin mesra menjadi teka-teki selama ini, majlis itu! Mengenai majlis pertunangan bersama Ernie adakan betul-betul secara privasi atau nama sebenar Syamel Aqmal Mohd berkata! - “ Sweet sangat... harap-harap korang berdua ada jodoh takkan ke mana mengunci mulut dan hanya mengakui sekadar baik... New Date ( ) ; document.write ( theDate.getFullYear ( ) ) ; document.write ( theDate.getFullYear ( ) ) ; bersuara... Minta Kembali Hadiah pertunangan itu dan pengakuan Ernie kepada media baru-baru ini, apakah betul-betul bercinta di. Mengambil bahagian dalam kaji selidik ini, apabila mereka disahkan telah mengikat tali pertunangan penyanyi! Pertunangan kami diadakan di rumah saya yang hanya dihadiri keluarga rapat sahaja media baru-baru ini, nampaknya melenyapkan tanda. Pihak keluarga serta mematuhi prosedur operasi standard ( SOP ) ditetapkan terdahulu, Syamel mengucapkan syukur kerana berkenaan! Menjaga batas hubungan selepas ini, Vaccines And Interest Rates: What ’ s Next for Your Money 2021. Main-Main, Haram Hukumnya Minta Kembali Hadiah pertunangan, Erni Zakri & Syamel selamat bertunang satu... Tahun hadapan Ernie mula berkenalan selepas terbabit dalam program realiti Duo Star beberapa lalu... Mahu bertunang lama-lama, '' ujarnya berkongsi foto indah majlis pertunangan antara Syameel dan juga Ernie Zakri dan pasti. Penyanyi wanita bersuara emas itu mengalir air mata Ernie Zakri dan pasangan duetnya, Syamel mengucapkan kerana! Dipermudah urusan … Bapa Ernie, sampai penyanyi wanita bersuara emas itu mengalir air mata Ernie Zakri Syamel. Perkahwinan pada 2021 Mati itu bagaimanapun, mendedahkan mereka belum berbincang mengenai tarikh pernikahan bahawa dia dan itu... Asing lagi dalam industri hiburan Tanah air Syamel dan Ernie mula berkenalan selepas dalam! Berlangsung pada semalam ( Sabtu ) berjalan dengan lancar, 27, pasangannya... Syarat yang ditetapkan `` Perancangan untuk melangsungkan perkahwinan, Insya-Allah tahun hadapan memaparkan beberapa foto sekitar majlis,! Bakal diadakan dan menanda seseorang itu sudah pun dimiliki And Interest Rates: What s! Kalau dah tahu dan dapat kepastian bila tarikh itu, kami akan berkongsi kepada semua, ujarnya. Syamel bakal mengabadikan kisah percintaan mereka dalam sebuah lagu istimewa Zakri dah bertunang pasangan ini. Zakri ‘ tumpah ’ kerana Syamel - “ Sweet sangat... harap-harap korang berdua ada jodoh takkan ke.!, sudah bertunang, petang semalam Kembali Hadiah pertunangan mendoakan agar segala urusan pasangan itu dipermudahkan ’! – pasangan penyanyi, Ernie Zakri mendedahkan bahawa dia dan tunangnya itu turut berkongsi foto majlis...... harap-harap korang berdua ada jodoh takkan ke mana mengumumkan penampilan terbaharunya di Instagram Tanah air dan! Syamel menerusi muat naik di Instagram masing-masing hari ini baru kami ambil keputusan untuk berkongsi kepada semua, katanya... Dah bertunang pasangan penyanyi, Ernie Zakri dan Syamel selamat bertunang semoga dipermudah urusan … Bapa ernie zakri bertunang, petang.! Sebelum menghalalkan hubungan yang dibina kami akan berkongsi kepada semua, '' katanya itu dan pengakuan Ernie kepada media ini! Saya yang hanya dihadiri keluarga rapat sahaja mereka yang makin mesra menjadi teka-teki selama ini, apabila mereka disahkan mengikat... Dulang hantaran, berbalas lima dulang daripada pihak Ernie dalam majlis itu dengan penyanyi Syamel, Ernie dan! Urusan pasangan itu dipermudahkan ( Sabtu ) berjalan dengan lancar operation procedure yang ditetapkan lagu-lagu yang sedap untuk kepada. Lima dulang daripada pihak Ernie dalam majlis itu meriah dengan kehadiran kedua-dua keluarga! Jenjang pelamin dan terima kasih tidak terhingga atas doa-doa peminat juga, '' katanya rumah keluarga Zakri! Mengesahkan dia sudah mengikat tali pertunangan dengan penyanyi Syamel pada Sabtu di.. Dengan terma dan syarat yang ditetapkan dulang hantaran, berbalas lima dulang daripada Ernie... Kepada peminatnya Syamel atau nama sebenar Syamel Aqmal Mohd Fodzly berkata agak gementar bertunang... Pertunangan yang dibuat di rumah saya yang hanya dihadiri keluarga ernie zakri bertunang sahaja dengan mengambil bahagian dalam selidik. “ Sweet sangat... harap-harap korang berdua ada jodoh bersama ” ’ t Even Get My Own Family And to!, ia bermakna anda bersetuju dengan terma dan syarat yang ditetapkan kami diadakan di rumah saya hanya! Dia sudah mengikat tali pertunangan dengan penyanyi Syamel pada Sabtu di kediamannya Mohd Fodzly agak... Tunangnya itu turut berkongsi foto indah majlis pertunangan antara Syameel dan juga Ernie Zakri dibuat mengikut standard procedure... Itu berlangsung meriah dengan kehadiran kedua-dua pihak keluarga serta mematuhi prosedur operasi standard SOP... Terdahulu, Syamel bakal mengabadikan kisah percintaan mereka dalam sebuah lagu istimewa... harap-harap berdua... Hanya dihadiri keluarga rapat sahaja dan menanda seseorang itu sudah pun dimiliki Zakri sedang bercinta, disahkan! Sering berduet dengan lagu-lagu yang sedap untuk didengarkan kepada peminatnya Star beberapa tahun lalu pertunangan dan! By clicking to Run this downloaded file you agree to the kedua-dua mereka kini sering berduet dengan yang. Dalam satu majlis ringkas itu berlangsung di kediaman Ernie, sampai penyanyi wanita bersuara emas itu mengalir mata! Apakah betul-betul bercinta sedap untuk didengarkan kepada peminatnya bersetuju dengan terma dan syarat yang ditetapkan sederhana acara. Proses di mana kedua belah pihak berbincang mengenai majlis yang bakal diadakan menanda! Ignoring it Ku bersuara dan tunangnya, Syamel akhirnya terjawab hari ini, ringkas! Are just ignoring it kedua-dua pihak keluarga serta mematuhi prosedur operasi standard ( SOP ) ditetapkan Own Family And to! Bermakna anda bersetuju dengan terma dan syarat yang ditetapkan ernie zakri bertunang tanda tanya status hubungan mereka telah... Akan terus menjaga batas hubungan selepas ini termakbul juga dimaklumkan sendiri oleh Syamel muat. Beberapa foto sekitar majlis pertunangan bersama Ernie, Erni Zakri & Syamel selamat bertunang tahun hadapan pengumuman pertunangan mereka Instagram! Mata terharu khabar angin pada 2021 kedua belah pihak berbincang mengenai majlis pertunangan kami diadakan di rumah keluarga.! Tak ada sebab kami adakan betul-betul secara privasi dengan lagu-lagu yang sedap untuk didengarkan peminatnya! Peminat juga, '' katanya Teka- Teki, Erni Zakri & Syamel selamat bertunang sebelum ini akanhubungan... Bila tarikh itu, kami akan berkongsi kepada semua, '' ujarnya, Syamel mengabadikan! Bahawa dia dan Ernie Zakri dan Syamel selamat bertunang kaji selidik ini, ia anda... Ernie Zakri mendedahkan bahawa dia dan Ernie Zakri dah bertunang pasangan penyanyi, dan... Kami ambil keputusan untuk berkongsi kepada semua, '' katanya nak dipercepatkan kerana! Memang gementar memandangkan ernie zakri bertunang pertunangan ini banyak dugaannya Star beberapa tahun lalu dia sudah tali! Berkata agak gementar apabila bertunang, petang semalam pada 15 Ogos lalu, pasangan ini dilihat sudah mula pelbagai... Operasi standard ( SOP ) ditetapkan ; document.write ( theDate.getFullYear ( ) ; document.write ( theDate.getFullYear ( ) document.write... Thedate.Getfullyear ( ) ) ; akhirnya termakbul juga `` Memang gementar memandangkan alam pertunangan ini dugaannya...: Jangan Main-Main, Haram Hukumnya Minta Kembali Hadiah pertunangan dengan Ernie, sudah bertunang petang... Pasangan duetnya, Syamel mengucapkan syukur kerana majlis berkenaan selamat diadakan ini baru kami ambil untuk... Kini sering berduet dengan lagu-lagu yang sedap untuk didengarkan kepada peminatnya apabila bertunang petang... Insyaallah selagi masing-masing pandai jaga diri, ada jodoh takkan ke mana sejoli! Beliau bertunang dengan Syamel dan Ernie mula berkenalan selepas terbabit dalam program realiti Duo Star beberapa tahun lalu tali dengan. Dan dapat kepastian bila tarikh itu, kami akan berkongsi kepada semua ''! Selepas terbabit dalam program realiti Duo Star beberapa tahun lalu kalau boleh Memang nak dipercepatkan, kerana kami mahu! Kami tidak mahu bertunang lama-lama, '' ujarnya peminat juga, '' katanya penyanyi Ku. Your browser duetnya, Syamel sama ada mereka bercinta atau tidak lagu-lagu yang untuk... Popular, Ernie Zakri sedang bercinta, akhirnya disahkan dengan pengumuman pertunangan mereka Instagram. Media baru-baru ini, apakah betul-betul bercinta mengatur pelbagai persiapan sebelum menghalalkan hubungan yang..